bron-vio

Agenda opstellingen

2014:

11-18- 25 juni :( avonden) organisatie opstellingen. Succes in je Werk. De Verdieping, Bibliotheek Lek en IJssel, Houten. Inschrijven via; www.deverdiepinghouten.nl

24 maart: familie opstellingen. Thema groei. Omgeving Utrecht

26 februari: organisatie opstellingen. Geld en werk. Omgeving Utrecht

24 januari: familieopstellingen. Thema Nieuw begin. Omgeving Utrecht.

2013:

14 december: familieopstellingen. Thema contact met je hart. Omgeving Utrecht

18 november: organisatie opstellingen voor zelfstandig professionals.  Omgeving Utrecht

25 oktober: familieopstellingen. Thema Loslaten.  Omgeving Utrecht

14 september: organisatie opstelling: Werken naar Tevredenheid. Omgeving Utrecht

15 juni: familieopstellingendag in samenwerking met Trio Sagaro. Opstellingen ondersteund door live muziek. Omgeving Utrecht


Op 15 juni vindt er weer een dag plaats met familie-opstellingen en de muziek van Trio Sagaro. Else Hendriks begeleidt de opstellingen. Trio Sagaro verdiept en verbindt de dag met hun prachtige muziek.

We zullen aan de slag gaan rondom om het thema Vertrouwen.
Na deze dag heb je een helder zicht op situaties waar je mee rondloopt, zijn er nieuwe oplossingsvarianten, ervaar je meer vertrouwen in de ander en in jezelf, ben je ontspannen, voel je je vervuld en zie je nieuwe mogelijkheden.

We werken van 10 tot 17 uur in de provincie Utrecht. De kosten voor de hele dag zijn € 109,- We werken met een maximum aantal deelnemers. Voor meer informatie en opgave, mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een van de reacties na deze dag: Ik wil je toch nog even laten weten dat ik het zaterdag heel erg fijn vond. Dat zo’n groep altijd klikt vind ik heel bijzonder. Van mij mogen jullie het vaker doen en ik zal mensen enthousiast maken. ( HK)

De systemische benadering kijkt naar de wetten en patronen in een systeem. Het is een manier die heel inzichtelijk en begrijpelijk maakt waarom dingen werken zoals ze werken. Het gaat hierbij duidelijk niet om psychologische processen van individuen, maar om het grotere geheel, waar het individu zich in bevindt. De impact is groot omdat mensen inzichten hebben die er echt toe bijdragen dat er verder kan worden gekomen is de ontwikkeling.

Trio Sagaro zingt en speelt (sacrale) liederen uit verschillende culturen, religies en tradities. Hoe verschillend van achtergrond of karakter ook, wat overeenkomt en bindt is dat deze muziek je hart opent, ontroert en verblijdt. Tevens laat de muziek zien en horen dat de wijsheid die opgeslagen ligt in de teksten universeel is. (kijk voor meer informatie op o.a.www.dianadevries.nl/bookings/triosagaro/index.html)

15 mei: organisatie opstellingendag. Werkvragen van zelfstandige professionals en ondernemers. Omgeving Utrecht

16 april: familieopstellingendag. Thema: Ontluiken Omgeving Utrecht

14 maart: organisatie opstellingendag. Werkvragen van zelfstandige professionals. Omgeving Utrecht

Share