bron-vio

solliciterenSolliciteren, Dames en Heren!
“In een dag klaar voor HET gesprek.”

Ieder volwassen mens komt in zijn leven minstens een keer en vaak wel meerdere keren in een sollicitatieprocedure terecht. Om goed over te komen en het sollicitatiegesprek succesvol te laten zijn, is het nodig om verschillende competenties in te kunnen zetten. Ook het voorbereiden op een rollenspel assessment komt aan de orde.

In deze eendaagse effectieve, intensieve sollicitatie training komen juist die aspecten aan de orde die van doorslaggevende invloed zijn om een goede indruk te maken tijdens het gesprek en het rollenspel assessment. Na het volgen van deze training voel je je geïnspireerd om te gaan solliciteren.

Je bent meer ontspannen in het sollicitatiegesprek en je weet welke kwaliteiten en competenties je hebt. Je motieven en gedrag zijn bewuster geworden.
Je hebt geoefend met het voeren van een gesprek, het doen van een rollenspelassessment en met de vele aspecten die hierbij aan de orde komen.

Niet alleen het inhoudelijke, maar juist de zaken als de kwaliteit van het contact, het ontspannen zijn en de persoonlijke en positieve indruk die afgegeven wordt, maken je aantrekkelijk in een gesprek.
In de basistraining komen onder andere aan de orde: je presentatie en je competenties, het ontspannen voeren van een gesprek, authenticiteit, je 'elevator pitch' en hoe je contact kunt maken en houden met je gesprekspartners(s)
De training vindt plaats in een groep en gaat zowel in op individuele leerwensen van de deelnemer als op de algemene aspecten die iedereen tegenkomt bij het solliciteren.
Doel van de dag is bewustwording en optimalisering van eigen gedrag en vaardigheden zodat de deelnemers vol zelfvertrouwen, ontspanning en goed voorbereid naar hun sollicitatiegesprek gaan.

De kans op succes is groot!
Voor wie daar behoefte aan heeft, is er na deze training de mogelijkheid om een vervolg/verdiepingstraining te volgen, die nog verder en dieper ingaat op kwesties die in de basistraining aan de orde gekomen zijn.
De training kan ook in company gegeven worden, aan bestaande en aan samengestelde groepen. De training bestaat uit maximaal 10 deelnemers.

Share