bron-vio

van-passie-naar-succesVan Passie naar Succes
Als dromen hun werkpak aantrekken

Of je nu een eenmansbedrijf hebt, of aan een organisatie runt. Of je nu net begonnen bent, of al langer aan de slag. Of je nu oud bent, of jong, iedereen die passie heeft om iets in de wereld te zetten loopt vroeg of laat tegen de vraag aan: wat moet ik doen, als mijn dromen hun werkpak aantrekken?

Voor deze mensen is de training: Van Passie naar Succes.

Hoe kom je van " vrijheid blijheid" naar ( financiële) volwassenheid. Vandaar deze training, waarin er zeker ruimte is voor de zaken van het hart, maar er wel een duidelijke en praktisch uitvoerbare uitkomst uit komt.

In deze training zijn de volgende zaken van belang: Passie- Economische Waarde- Talent. Doel van deze middag is dat deze thema's voor ieder individu naar voren komen en praktisch werkbaar worden gemaakt.

In mijn aanpak start ik met de individuele deelnemer dicht bij zichzelf te brengen als het gaat om hun passie. Vervolgens laat ik hen ervaren hoe zij hun plek innemen in deze organisatie en hoe zij dat nog optimaler zouden kunnen doen. Dan leer ik de deelnemers verbinding te leggen tussen ambities en doelstellingen. Tenslotte maken we bovenstaande ontdekkingen praktisch, zodat men er gericht mee aan de slag gaat.

Dus:

Individu → Organisatie → Verbinding → Praktische uitvoering.

Vragen die in de training gesteld worden:
1 hoe zit je in elkaar?
2 wat wil je bijdragen?

Het resultaat van 'Van Passie naar Succes' is dat je met behoud van je enthousiasme en passie handvatten hebt gekregen om praktisch en gedegen aan de slag te gaan. De kans op een succesvolle onderneming is daardoor sterk vergroot.

Share