bron-vio

Wat doe ik?

Verdieping in persoonlijke en professionele Ontwikkeling kan wat mij betreft alleen als er met aandacht gewerkt wordt. Ik zorg er dan ook voor dat ik goed aansluit bij degenen met wie ik werk. Ik ben praktijkgericht en zal het doel waarvoor we aan de slag zijn niet uit het oog verliezen. Hoewel ik met beide benen op de grond sta, werk ik met een hoger doel. Voor mij zijn liefde, verbinding, bewustzijn, ruimte en openheid belangrijke begrippen om mijn werk waardevol te maken en te laten uitstijgen boven het '"gewone"

Veiligheid is een voorwaarde om te kunnen leren, en waar dat in mijn vermogen ligt, zorg ik daarvoor. Ik gebruik humor en ben enthousiasmerend.

Ik vind het belangrijk dat er successen kunnen worden gevierd.

In alles wat ik doe vind ik leren door ervaren belangrijk. Zo komen hoofd, hart en handen op een lijn, en is de kans op succes het grootst.

Het komt regelmatig voor dat mensen liever in een 1 op 1 situatie met mij werken, dat is natuurlijk mogelijk. Of het dan gaat om een persoonlijke training, een opstelling zonder anderen of begeleiding vanuit lichaamsgericht therapeutisch werken, dat is allemaal mogelijk.

Share