bron-vio

Wie ben ik?

else-hendriksElse Hendriks (-de Bruin) startte BRON- Verdieping in Ontwikkeling in september 2008, vanuit de wens om haar expertise in te zetten en bij mensen aan te sluiten die (zich) willen verdiepen in hun persoonlijke of professionele ontwikkeling. De bron van dit alles ligt in de deelnemer zelf, en daarom staat Else voor leren door ervaren, zodat datgene wat aangeboden wordt, ook echt eigen kan worden gemaakt.

" Mijn kennis haal ik uit 10 jaar werkervaring waarin ik voor de klas heb gestaan in Rotterdam. Groepsdynamica, het beste halen uit elk individu in een groep, en enthousiasmeren zijn waarden die ik mij daardoor heb eigen gemaakt. Verder heb ik 9 jaar gewerkt voor buro Veermans, als trainingsacteur en trainer. Kennis van modellen, authentiek en echt zijn, zoeken naar verschillende manieren om aan te sluiten bij de groep en het individu zijn de kernwaarden van deze periode. Ook ben ik in 2006 afgestudeerd tot lichaamsgericht therapeut, en twee jaar later tot organisatie- en familieopsteller. Hier heb ik dieper leren kijken, dan het vaardighedenniveau, en geleerd wat er werkelijk onder ligt en hoe hiermee respectvol met de client aan de slag te gaan. Het doel is dat de stroom van de liefde weer gevonden en gevolgd kan worden. Of dat nu professioneel of persoonlijk is.

Na het volgen van de PABO, een toneelopleiding en een therapeutische opleiding, heb ik ontdekt dat ik nooit te oud ben om te leren. Mijn voeding haal ik uit het blijven verdiepen in mijn eigen persoonlijke en professionele groei. Dit doe ik door middel van het volgen van cursussen en persoonlijke leertrajecten.

Ik ben de oudste uit een gezin van drie kinderen en nu getrouwd en zelf moeder van twee kinderen"

Share