Skip to main content

Wie ben ik?

else hendriks

Else Hendriks (-de Bruin) startte BRON- Verdieping in Ontwikkeling in september 2008, vanuit de wens om haar expertise in te zetten en bij mensen aan te sluiten die (zich) willen verdiepen in hun persoonlijke of professionele ontwikkeling. De bron van dit alles ligt in de deelnemer zelf, en daarom staat Else voor leren door ervaren, zodat datgene wat aangeboden wordt, ook echt eigen kan worden gemaakt.

" Mijn kennis haal ik uit 10 jaar werkervaring waarin ik voor de klas heb gestaan in Rotterdam. Groepsdynamica, het beste halen uit elk individu in een groep, en enthousiasmeren zijn waarden die ik mij daardoor heb eigen gemaakt. Verder heb ik 9 jaar gewerkt bij een bureau, als trainingsacteur en trainer. Kennis van modellen, authentiek en echt zijn, zoeken naar verschillende manieren om aan te sluiten bij de groep en het individu zijn de kernwaarden van deze periode. Ook ben ik in 2006 afgestudeerd tot lichaamsgericht therapeut, en twee jaar later tot organisatie- en familieopsteller. Hier heb ik dieper leren kijken, dan het vaardighedenniveau, en geleerd wat er werkelijk onder ligt en hoe hiermee respectvol met de client aan de slag te gaan. Het doel is dat de stroom van de liefde weer gevonden en gevolgd kan worden. Of dat nu professioneel of persoonlijk is.

Na het volgen van de PABO, een toneelopleiding en een therapeutische opleiding, heb ik ontdekt dat ik nooit te oud ben om te leren. Mijn voeding haal ik uit het blijven verdiepen in mijn eigen persoonlijke en professionele groei. Dit doe ik door middel van het volgen van cursussen en persoonlijke leertrajecten.

Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen"

Wat doe ik?

Verdieping in persoonlijke en professionele Ontwikkeling kan wat mij betreft alleen als er met aandacht gewerkt wordt. Ik zorg er dan ook voor dat ik goed aansluit bij degenen met wie ik werk. Ik ben praktijkgericht en zal het doel waarvoor we aan de slag zijn niet uit het oog verliezen. Hoewel ik met beide benen op de grond sta, werk ik met een hoger doel. Voor mij zijn liefde, verbinding, bewustzijn, ruimte en openheid belangrijke begrippen om mijn werk waardevol te maken en te laten uitstijgen boven het '"gewone"

Veiligheid is een voorwaarde om te kunnen leren, en waar dat in mijn vermogen ligt, zorg ik daarvoor. Ik gebruik humor en ben enthousiasmerend.

Ik vind het belangrijk dat er successen kunnen worden gevierd.

In alles wat ik doe vind ik leren door ervaren belangrijk. Zo komen hoofd, hart en handen op een lijn, en is de kans op succes het grootst.

Het komt regelmatig voor dat mensen liever in een 1 op 1 situatie met mij werken, dat is natuurlijk mogelijk. Of het dan gaat om een persoonlijke training, een opstelling zonder anderen of begeleiding vanuit lichaamsgericht therapeutisch werken, dat is allemaal mogelijk.